Twoje ulubione steki… teraz sam je przyrządzisz

Grillowanie Steka

Doskonałe steki to główny cel, dla którego powstają grille Broil King. Steki to najbardziej popularne mięso z grilla. Mięso przeznaczone na steki należy wcześniej zamarynować. Następnie rozgrzać grilla, potem spryskać lub nasmarować ruszt olejem. Mięso z kością potrzebuje trochę więcej czasu, aby było gotowe do podania. Na czas grillowania ma wpływ wiatr, grubość steków i ich temperatura przed podaniem.

Marynata Perfect Steak:

2 wyciśnięte ząbki czosnku2 łyżki sosu Worcestestershire2 łyżki octu balsamicznegoświeżo zmielony czarny pieprz2 łyżeczki musztardy Dijon2 łyżki sosu sojowego2 łyżki oliwy z oliwek

Grillowanie steka

Reklamy
Tagged with: , , , ,
Napisane w Poradnik Grillowania, Przepisy na mięsa z grilla

Skomentuj

Proszę zalogować się jedną z tych metod aby dodawać swoje komentarze:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: