Prawidłowe rozpalanie brykietu – porady

1. Nie grilluj w zamkniętych pomieszczeniach
2. Nie używaj do rozpalania nafty, spirytusu, benzyny ani oleju opałowego
3. Nie dodawaj rozpałki płynnej po rozpaleniu lub na gorące brykiety
4. Grilluj poza zasięgiem dzieci i zwierząt domowych
5. Nie pozostawiaj rozpalonego grilla bez opieki
6. Usuwaj z grilla wyłącznie zimny popiół

Prawidłowe rozpalanie brykietu

Reklamy
Tagged with: , , , ,
Napisane w Akcesoria do grillowania, Grille Węglowe, Poradnik Grillowania, Pozostałe

Skomentuj

Proszę zalogować się jedną z tych metod aby dodawać swoje komentarze:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: