Nowy trend w grillowaniu – grillowanie na drewnianych deskach

grillowanie na drewnianych deskach

Niektórzy uważają, że grillowanie na gazie powoduje utratę charakterystycznego smaku i aromatu potraw grillowanych na węglu drzewnym. Nic bardziej mylnego. Połączenie doskonałych akcesoriów do grillowania takich jak deski do grillowania czy wióra drzewne marki GrillPro z wygodą grillowania na grillach gazowym Broil King powodują, że możemy poczuć aromat dymu z drewna i wygodnie grillować. Grillowanie mięsa lub owoców morza na drewnianej desce GrillPro z pewnością pomoże uzyskać doskonałe wyniki i zaskoczyć naszych gości podczas kolacji. Proces grillowania na drewnianych deskach jest bardzo prosty. Wystarczy namoczyć deskę w wodzie, soku lub piwie przez około godzinę. Umieścić na niej wcześniej przygotowane, zamarynowane potrawy i grillować do pożądanego efektu. To takie proste. GrillPro oferuje cedrowe i klonowe deski do grillowania. Cedrowa deska do grillowania jest idealna do przyrządzania łososia, ale nie bójmy się próbować innych mięs na niej. Wieprzowina i jagnięcina idealnie nadaje się do grillowania na deskach klonowych. Odkryj nowy wymiar grillowania na drewnianych deskach!!!

Reklamy
Tagged with: , , , , , , , , , , , , ,
Napisane w Akcesoria do grillowania, Grille Gazowe, Pomysły na udane grillowanie, Poradnik Grillowania

Skomentuj

Proszę zalogować się jedną z tych metod aby dodawać swoje komentarze:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: