Outdoorchef

Grill na węgiel drzewny/brykiet OUTDOORCHEF jest innowacją w dziedzinie grillowania. W przeciwieństwie do standardowych grillów jest wyposażony w opatentowany komin „Funnel System” oraz zintegrowaną tackę ociekową. Gwarantuje to najwyższą jakość grillowania bez nieprzyjemnych i szkodliwych płomieni. Ruszt do pieczenia i komin są połączone, co pozwala na ich łatwy obrót jako całość. Możesz obracać ruszt i otwierać komin jako jedną całość bez konieczności wymiany jakichkolwiek części grilla. Pozwala to na bezpośrednie i pośrednie pieczenie. Ruszt umieszczony na zawiasach oraz otwieranie komina czynią proces uzupełniania brykietów węgla drzewnego łatwym
i bezpiecznym. Dodatkowa krawędź rusztu zapobiega wpadaniu brykietów do misy. Ilość ciepła można łatwo regulować przez otwieranie i zamykanie dolnego wywietrznika misy oraz wywietrznika pokrywy. Zamknięcie wywietrzników zmniejsza ilość powietrza i ciepła. Otwarcie otworów zwiększa ilość powietrza i ciepła. Ciepło konwekcyjne można wytworzyć poprzez zamknięcie pokrywy. Aby zapobiec wysychaniu mięsa można wlać wodę do tacki ociekowej/tacki parownika. Powoduje to parowanie podczas procesu pieczenia. Dzięki dodaniu wina, soków owocowych lub kawałków takich owoców jak jabłko, orzesznik lub jadłoszyn można stworzyć doskonałe aromaty.

Outdoorchef Classic Charcoal 570

Outdoorchef Classic Charcoal 570

Outdoorchef Easy Charcoal 570

Outdoorchef Easy Charcoal 570

Outdoorchef Rover 570

Outdoorchef Rover 570

Outdoorchef Rover 480

Outdoorchef Rover 480

Outdoorchef City Charcoal 420

Outdoorchef City Charcoal 420

Skomentuj

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: